Fiskesalat med kapers og senneps mikrogrønt

Fiskesalat med kapers og senneps mikrogrønt
Dejlig let og cremet salat med hvis fisk, kapers og sennepsspirer. God til frokost på et stykke ristet rugbrød eller som en lille forret toppet op på et stykke smørristet surdejsbrød.

Det praktiske:

  • Antal portioner: 4 
  • Forberedelsestid: 10 min.
  • Tilberedningstid: 10 min. 

Ingredienser:

  • 125-150 g tilberedt hvid fisk, f.eks. torsk
  • 3-4 spsk mayonnaise
  • 3-4 spsk creme fraiche (jeg har brugt 9%)
  • 2 spsk kapers eller 5-6 kapersbær + ekstra til pynt
  • 1/4 bakke senneps mikrogrønt
  • et drys amarant spirer
  • Brød efter eget valg

Fremgangsmåde:

  1. Start med at lave en dressing af mayo, creme fraiche, finthakket kapers og finthakket sennepsspirer. Smag til med salt og peber. 
  2. Del fisken i passende stykker og vend den i dressingen med let hånd.
  3. Anret fiskesalat enten på brød eller i en lille skål og pynt med sennepsspirer, kapers og et lille drys amarant spirer
TIP: Du kan også bruge mizuna eller Fredes mix til denne salat.